محل تبلیغات شما

١٦ ساله بود که به جلسات سخنرانی آیت‌الله‌ ‌ای، شهید هاشمی‌نژاد و شهید دیالمه در مساجد مشهد می‌رفت و همین جلسات بن مایه های فکری او را در نوجوانی شکل داد. نقطه عطف دوران نوجوانی محمد باقر قالیباف را می توان کمک به زله زدگان طبس دانست. او به حدی از خودش توانمندی نشان داد که در شورای ساخت طبس‏، عهده دار ساخت قسمتی از شهر شد.

جنگ سرآغاز دوران تحول روحی محمد باقر قالیباف در جوانی بود. او فرمان بنیانگذار انقلاب را لبیک گفت و به سوی جبهه های حق علیه باطل شتافت. جسارت، شهامت و توانایی های ویژه‏ او باعث شد به سرعت پیشرفت کند و از فرماندهی گردان به فرماندهی تیپ و سپس به سمت فرمانده تیپ ٢١ امام رضا(ع)ارتقاء پیدا کند. پس از عملیات خیبر در سال ٦٣ که به آزادسازی منطقه‌ای در هور، جزایر مجنون و بخشی از طلاییه انجامید، قالیباف ٢٢ ساله‌ فرمانده لشگر ٥ نصر خراسان شد. قالیباف نزدیک به ٤ سال فرمانده لشگر بود و سرنوشت عملیات‌های بزرگی را تعیین کرد. او پس از جنگ فرمانده لشگر ٢٥ کربلا، جانشین ستاد نیروی زمینی، فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و جانشین نیروی مقاومت بسیج شد.

 قالیباف در سال ١٣٧٦ به دستور مقام معظم رهبری عهده‌دار فرماندهی نیروی هوایی سپاه شود. او به تخصص‌گرایی در مدیریت باور داشت و به همین دلیل با گذراندن دوره‌های فشرده خلبانی، مجوز پرواز با ایرباس را به دست آورد.

نیروی انتظامی مقصد بعدی قالیباف بود.اولین گام قالیباف پس در دست گرفتن سکان فرماندهی نیروی انتظامی تعامل با نخبگان و دانشگاهیان و جلب مشارکت آنها برای مطالعه در مورد شرایط اجتماعی روز، موقعیت پلیس در افکار عمومی و سطح توانمندی‌های ناجا در ایفای ماموریت‌هایش بود. راه‌اندازی فوریت‌های پلیسی ١١٠، سامانه نظارتی ١٩٧ ‏، راه‌اندازی دانشکده های جدید پلیس‏ و دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتری‌ها از طرح هایی است که قالیباف در نیروی انتظامی به اجرا گذاشت و میزان رضایت‌مندی شهروندان را از این نهاد انتظامی بسیار بالا برد.

  قالیباف در سال ۱۳۸۳ همزمان به عنوان نماینده رییس جمهور وقت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شود. از جمله دستاوردهای قالیباف در این دوره می‌توان به از بین رفتن کامل قاچاق سیگار و کشف چند اسکله که قاچاقچیان برای قاچاق کالا استفاده می‌کردند اشاره کرد. ایشان همچنین دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز را راه‌اندازی کرد.

  قالیباف در سال ۱۳۸۴ در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و از فرماندهی نیروی انتظامی استعفا داد. رهبر معظم انقلاب نیز در نامه ای ضمن ابراز رضایت از فعالیت های او در ناجا با استعفای او موافقت کردند. قالیباف در اولین تجربه انتخاباتی خود بیش از 4 میلیون رای کسب کرد و سوم شد. در نهایت در سال ٨٤ به عنوان شهردار پایتخت انتخاب شد و حکم خود را از دست مسئول دفتر مقام معظم رهبری دریافت کرد. اجرای طرح تفضیلی شهر تهران، راه‌اندازی مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری، راه اندازی خطوط اتوبوس های تندرو‏، توسعه مترو، ساخت ٤ تونل بزرگ شهری، ساخت پل طبقاتی صدر، راه اندازی سامانه ١٣٧ و ١٨٨٨‏ و.از مهم ترین اقدامات قالیباف در شهرداری تهران بوده است.

سوابق علمی دکتر قالیباف

دیگر رسانه ها و دکتر قالیباف

زندگینامه دکتر قالیباف

قالیباف ,نیروی ,انتظامی ,فرماندهی ,سال ,های ,قالیباف در ,نیروی انتظامی ,در سال ,فرمانده لشگر ,و از ,فرماندهی نیروی انتظامی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش زبان آلمانی دین وزندگی دبیرستان (نمونه دولتی مهر) شهر خدابنده چشم استاد ... دیزل ژنراتور ریان پیشرو پل تاریخی دزفول سوپرهای جدید tiborcara چگونه علائم بیماری های دهان و دندان را تشخیص دهیم عاشقانه سه لاو سه Bruna's memory